Известие

Collapse
No announcement yet.

Брошура Alfa Romeo 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Брошура Alfa Romeo 33

Брошурка Alfa Romeo 33.Ако някой има нещо друго нека го качи!
    Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:56.

Снимката която е а аватора ми е за работен плод по принцип и е с голяма резолуция и страхотно качество.Като се прибера ще я кача.аз сам с нея на десктопа и стои брутално!!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

TrentaTre
      Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:56.

Comment

Много ме радват тези брошурки
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

колеги качете някоя 33ка/първа серия/ че и аз да се порадвам малко......и да ме просветите малко едно въпросче Каква е разликата когато една алфа е quadrifoglio oro и Quadrifoglio Verde простете ми за невежеството
          Last edited by valentino; d.m.y г., 21:03.
          alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщение
            колеги качете някоя 33ка/първа серия/ че и аз да се порадвам малко......и да ме просветите малко едно въпросче Каква е разликата когато една алфа е quadrifoglio oro и Quadrifoglio Verde простете ми за невежеството
            Ти земи качи малко снимки на твойта лубопитно е да се види запазена класика и на интериора най вече

Comment

Няма проблем ще се обадя на Крис да я щракне че той ги разбира повече тея работи с снимките
              alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Някой виждал ли е някога 33 с отпление на седалките , има го в книжката ,но не съм чувал дасега

Comment

Моята имаше такива,но се включваха самостоятелно и ги изхвърлих.Все пак за дърт пръдльо с хемороиди не са здравословни.Истината е,че си сложих седалки от 145 и сега нямам подгряване,но си е нещо много хубаво за зимата.Загрява Д-то и създава комфорт
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                    Някой виждал ли е някога 33 с отпление на седалките , има го в книжката ,но не съм чувал дасега
                    Не само с отопление, а и с ел. седалки(в смисъл ел регулиране на седалките) и при това е старата 33.

Comment

Ейй това си е голяма рядкост обаче това с отоплението съм го вижадл само на картинка в книжката на колата

Comment

Аре и от мен нещо за колеги запалянковци , май малко се олях
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Потекоха ми лигите по клавиатурата, особено по комбито с големите джанти от предния пост

Comment

12 целиндровия боксер кърти....
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                              12 целиндровия боксер кърти....
                              Този е за Тестароса!
                              Обачеееее я виж тук:
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X